fbpx

Van
net niet
helemaal

nAAR GROEI
door emails met soul 

EMAIL MARKETING MET SOUL 

NIEUWE LEADS, ECHTE CONNECTIE  

SALES FUNNELS DIE LEUK BLIJVEN 

Ik help AUTHENTIEKE, innovatieve entrepreneurs
om eindelijk die sales funnel te optimaliseren
(zonder eindeloze strategiesessies waarbij je alsnog alles zelf moet doen)

 • Je wil een salesfunnel die werkt. Maar waar begin je?  Ik kan je in concrete, simpele stappen helpen hoe je een sales funnel opzet. Dan kijken we wat je al hebt en wat nog nodig is. Geen vage strategie, we gaan meteen aan de slag,  
 • Je hebt een nieuw product dat je wilt lanceren. Ik help je met een succesvolle lancering. Geautomatiseerde marketing waarmee je nieuwe fans aantrekt en uiteindelijk ook keiharde Euro's verdient. Ik maak teksten, ads en benader zelfs potentiële klanten. 
 • Meer sales, hogere omzet. Ik breng in kaart waar jouw mogelijkheden om je omzet te verhogen. Daarbij maak ik content of richt ik de "achterkant" in. Want zeg nou zelf: die extra Euro's, dat zou best leuk zijn. 
 • ABS-mindset (always be selling). Mijn drive? Ik zie overal mogelijkheden. Laat mij jou helpen met de juiste mindset om elke dag weer opnieuw te rocken. 

MEER connectie, MEER omzet 

Let op: dit zijn geen strategie sessies. Ik ga aan de slag voor jou! Met mijn playbooks onder de arm, maak ik content en structuur. We bespreken jouw doelen en ik ga aan slag. Elke week opnieuw. 

BEGIN METEEN

 

POWERHOUR


Je mag een uur lang alles vragen wat jij wilt over online promoties bijvoorbeeld email marketing of sales funnels. 

Samen kijken wat jij nodig hebt om te groeien. Daarna kiezen we 1 focus waar je mee aan de slag gaat. 

KOSTEN: 99 Euro excl. BTW

Hiervoor krijg je: 

 • Een digitale intake "waar sta jij nu"  
 • Een sessie van 1 uur via Zoom of face-to-face in Roermond, Sittard of Maastricht 
 • Toegang tot mijn beste tips & tricks alleen beschikbaar voor mijn klanten

MARKETING POWER


MEEST GEKOZEN: Ik versterk tijdelijk jouw dreamteam.  

HOE WERKT HET?

Ik werk een halve dag per week voor jou. Samen spreken we van tevoren een helder doel af. Ik rapporteer wekelijks de resultaten. 

KOSTEN* : ​

999 Euro excl. BTW (voor solopreneurs + start-ups) 

1799 Euro excl. BTW (voor bedrijven) 

 • Geen lange rapporten: ik maak gewoon content. 
 • Ik maak jouw sales funnel, schrijf emails en benader zelfs klanten. 
 • In principe werk ik vanuit mijn kantoor. Maar alles is bespreekbaar. 
 • Toegang tot mijn beste tips & tricks alleen beschikbaar voor mijn klanten. 

minimale contractduur is 2 maanden. Gemiddeld werk ik 2-4 maanden aan een project. Op dit moment ben ik volgeboekt t/m Augustus. 

Klant review

Powerhour

Floor heeft mij een hele fijne analyse gegeven waarin mijn focus (waar ik voor mijzelf aan probeerde te werken) echt bevestigd is. Dat heeft me vertrouwen en nieuwe energie gegeven om hier helemaal voor te gaan.

Ik liep er zelf lange tijd tegenaan dat ik vooral heel veel ideeën had waar ik allemaal mee aan de slag wilde gaan.  Maar juist voor mijn huidige aanbod meer sales krijgen, vond ik lastig. Ik had zelf al een plan gemaakt.  Door Floor heb ik nu echt duidelijk gekregen dat ik me hierop mag gaan focussen! Ik kan nu doorzetten om mijn salesfunnel echt automatisch te laten lopen. 

Wat mij uiteindelijk de ruimte geeft om me weer met andere dingen bezig te gaan houden. Dankjewel Floor!

     TIPS & TRICKS direct in jouw e-mailbox?

Schrijf je nu in en ontvang een GRATIS funnel checklist. 

  Geen spam, alleen content waar je wel iets aan hebt. 

Click to add text or drag and drop element from right hand panel